Ten grzybowy smakołyk w delikatnej marynacie powstaje z najwyższej jakości grzybów pochodzących z najczystszych, polskich lasów. Dorodne, zdrowe i urodziwe okazy przetwarzane są z poszanowaniem dla środowiska oraz z wyjątkową starannością, konieczną dla tworzenia produktów najwyższej jakości. Krótki czas pomiędzy zbiorem a marynowaniem pozwala na zachowanie maksymalnej świeżości produktu, pełni jego smaku i zapachu. Dzięki temu Podgrzybek Marynowany Devaldano nie traci swoich właściwości, lecz zachowuje naturalną jędrność, sprężystość, strukturę i wygląd.
Podgrzybek Marynowany Devaldano doskonale sprawdzi się zarówno w świątecznym, karnawałowym jak i w codziennym menu. Idealnie nadaje się do sałatek, koreczków i kanapek, a także jako tradycyjna przystawka, zakąska lub dodatek do dania głównego. Niezwykły smak Marynowanego Podgrzybka Devaldano sprawia, że jest on niezastąpionym składnikiem sosu tatarskiego lub wyrazistym dodatkiem do uwielbianego przez smakoszy tatara przyrządzanego zarówno z wołowiny czy też aromatycznego łososia albo śledzia.
Fot. Devaldano
Informacja prasowa