Tymczasem naturalny smak delikatnego serka nie musi być nudny – można przecież dodać do niego, co dusza zapragnie. Stanie się zdrowszą i smaczniejszą alternatywą dla masła, ponieważ świetnie sprawdza się jako smarowidło do razowego chleba lub grzanek. Doskonale smakuje z wędliną oraz warzywami. Można go wykorzystywać także jako dip lub bazę do aromatycznego sosu do sałatek i gorących potraw. Wypróbujmy naturalny serek śniadaniowy z Czarnocina.
Serek śniadaniowy Czarnocin jest źródłem łatwo przyswajalnego białka, wapnia i całego zestawu niezbędnych nam do funkcjonowania witamin. Białko jest szczególnie ważnym składnikiem diety, ponieważ to przede wszystkim ono zaspokaja głód i jest budulcem mięśni. Nabiału nie powinno zatem zabraknąć w posiłku dla każdego, bez względu na wiek.
Do czego?
Na kanapkę, do wyjadania bezpośrednio z opakowania.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Opakowanie: pudełko 200 g (cena ok. 2,90 zł)
Fot. Milkpol
Informacja prasowa