Propozycja kolacji w bufecie I
Dania gorące :
Staropolski barszcz czerwony z uszkami
Pierogi z kapusta i grzybami
Karp smażony z milickich stawów z sosem cytrynowym
Dania zimne:
Ryba po grecku
Tradycyjna świąteczna sałatka jarzynowa
Jajka faszerowane musem brokułowo - pietruszkowym
Śledzie w śmietanie z jabłkiem
Dodatki i deser :
Kompot z suszu
Sernik z rodzynkami
Świąteczny makowiec
Cena menu 69 zł / os ( netto )
Propozycja kolacji w bufecie II
Dania gorące:
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami
Zupa grzybowa z łazankami
Sandacz na szpinaku z ziemniakami z wody
Pierogi z kapustą i grzybami
Dania zimne :
Karp po żydowsku w galarecie
Tymbaliki z grzybami i koperkiem
Śledzie z salsą pomidorowo – paprykowa na ostro
Śledzie w occie z cebulka
Tatar z łososia z piklami
Rożki francuskie z musem chrzanowym
Pieczywo mieszane
Dodatki i desery :
Wino grzane 0,3 l /os
Kompot z suszu
Kutia
Świąteczny piernik z przyprawami
Cena menu 95 zł / os ( netto )