Wyśmienite krążki można przyrządzić zarówno na grillu, jak i na patelni. Ich delikatna skórka, aksamitne, kremowe wnętrze z pewnością przypadną do gustu wszystkim miłośnikom serowych smaków.
Rozpływający się w ustach naturalny camembert, w wersji z aromatycznym zielonym pieprzem albo bazylią i pomidorami to doskonała przekąska w letnim, śródziemnomorskim klimacie. Z kolei medaliony skrywające wspaniale topiący się ser, będą idealne dla wszystkich fanów intensywnego i bogatego smaku sera. W wersji na ciepło, z cienką skórką i cudownie miękkim wnętrzem, sery Hochland zachwycają smakiem. Można je serwować samodzielne jako sycące danie lub dodatek do sałatek czy mięs. Niezastąpione, gdy tylko będziemy mieć ochotę na bogatą w smaku, niebanalną przekąskę.
Hochland Grillowy ser pleśniowy na grilla, 2 x camembert naturalny, Hochland Grillowy ser pleśniowy na grilla, Camembert naturalny i z zielonym pieprzem
Hochland Medaliony serowe, Hochland Medaliony serowe z pomidorami i bazylią
Fot. Hochland Polska
Informacja prasowa