Żabka zatrudnia... eksperta włoskości!

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej, produkowanej we Włoszech i dostępnej w formie ciepłej przekąski tylko w Żabce. To jednak nie koniec – Żabka ogłasza rekrutację do jego zespołu.

W ramach nietypowej oferty pracy poszukiwanych jest 10 Testerów Włoskości, którzy pomogą Stefano w misji szerzenia miłości do włoskiego smaku i stylu życia.

Praca marzeń
Zadaniem wybranych testerów będzie nie tylko smakowanie prawdziwej włoskiej pinsy, ale też wspólne ocenianie, czy serwowane danie naprawdę oddaje ducha włoskiej kuchni. To nie tylko smak – to także atmosfera, zapach, sposób podania, a nawet... poziom włoskiego luzu.

W skład "pakietu testerskiego" wchodzą m.in.:
• udział w wyjątkowym evencie z Stefano Terrazzino, który odbędzie się 20 lipca w Warszawie,
• voucher na lekcję włoskiego tańca ze Stefano,
• roczny kurs języka włoskiego online,
• zestaw gadżetów w klimacie pinsy: koszulka i przypinka,
• no i oczywiście – pinsa za free!

To oferta dla tych, którzy kochają włoskie smaki, dobrze czują się w mediach społecznościowych i mają ochotę zostać częścią kulinarnego eksperymentu, który wykracza poza typowy lunch break.

Włoska jakość pod okiem eksperta
Wybór Stefano Terrazzino na eksperta włoskości nie był przypadkowy. Znany z miłości do swojej ojczyzny, artysta od lat promuje włoską kulturę w Polsce – teraz także za pośrednictwem wyjątkowej współpracy z Żabką. Jego rolą będzie nie tylko nadzór nad spójnością smaku i formy Pinsy Italiana, ale też łączenie smaków z pasją i emocjami.

Wszystko w ramach wyjątkowej akcji promocyjnej, jakiej w Żabce jeszcze nie było.

Pinsa Italiana jest dostępna w dwóch wersjach: z pesto bazyliowym oraz z kiełbasą salsiccia i cebulą. Wypiekana w Lombardii i dostarczana do wybranych sklepów Żabki, stanowi ukłon w stronę prawdziwej włoskiej tradycji.

To część szerszej kampanii promującej Żabka Menu.

Zgłoszenia do roli testera włoskości przyjmowane są na stronie akcji. Czas na aplikację mija 14 lipca – nie czekaj, bo włoskie lato w Żabce trwa krótko, ale intensywnie.

Fot. Żabka
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama

 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat