Herbitussin porost islandzki + witamina c

Suplement diety Herbitussin porost islandzki + witamina c.
Chłodniejsze pory roku to czas, kiedy problemy związane z gardłem występują szczególnie często.

Gwałtowny spadek temperatur, załamania pogody, smog czy przesuszone - w wyniku ogrzewania - powietrze wystawiają nasze drogi oddechowe na próbę.

Herbitussin porost islandzki + witamina c
SMAK: CZARNA PORZECZKA
CENA: 8,54 zł/12 pastylek

Formuła pastylek na gardło z grupy Herbatussin czerpie wiedzy i mądrości mnichów dotyczącej dobroczynnego działania ekstraktów roślinnych. Te cenne receptury zostały udoskonalone dzięki najnowszym osiągnięciom nauki, tak, aby zachować najwyższej jakości właściwości. Produkty bazują tylko na sprawdzonych formułach, w których skład wchodzą starannie wyselekcjonowane rośliny i zioła o sprawdzonych właściwościach.

Herbitussin Porost Islandzki to suplement diety, który stanowi pierwszą linię wsparcia dla gardła i zapobiega dyskomfortowi w górnych drogach oddechowych. Kluczowy składnik – porost islandzki – jest powszechnie znany ze swoich dobroczynnych właściwości. Polisacharydy i związki śluzowe zawarte w tej roślinie działają osłaniająco, powlekając błony śluzowe dróg oddechowych. Suplement ma postać pastylek do ssania o delikatnym smaku czarnej porzeczki.

Substancje zawarte w Herbitussin Porost Islandzki:

  • ekstrakt z porostu islandzkiego– działa łagodząco na gardło, krtań i struny głosowe;
  • witamina C – znana z korzystnego wpływu na układ odpornościowy.


WSKAZANIA:
Herbitussin Porost Islandzki działa łagodząco na gardło, krtań i struny głosowe oraz wspiera prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego.

STOSOWANIE:
Dzieci od 6. do 12. roku życia: 2 pastylki dziennie.
Dzieci powyżej 12. roku życia i dorośli: 3 pastylki dziennie.

SKŁAD:
Cukier, syrop glukozowy, ekstrakt z porostu islandzkiego (Cetraria islandica (L.) Ach.), kwas L-askorbinowy, miód, naturalny aromat czarnej porzeczki, koncentrat soku z czarnej porzeczki, koncentrat soku z czarnej marchwi, mentol, ekstrakt z 14 ziół (kwiatów rumianku (Matricaria recutita L.), kwiatów chabru (Centaurea cyanus L.), kwiatów dziewanny (Verbascum spec.), kwiatów ślazu (Malva silvestri L.), kwiatów czarnego bzu (Sambucus nigra L.), kwiatów lipy (Tilia cordata Mill./Tilia platyphollos Scop.), liści mięty (Mentha piperita L.), liści jeżyny (Rubus fruticosus L.), liści szałwi (Salvia officinalis L.), liści eukaliptusa (Eucalyptus globulus Labill.), ziela tymianku (Thymus vulgaris L.), korzeni lukrecji (Glycyrrihza glabra L.), owoców anyżu gwiaździstego (Illicium verum Hook. f.), owoców kopru (Foeniculum vulgare Miller)).

Fot. USP Zdrowie
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat