Premiera książki "Krok po kroku"

Uroczysta premiera książki "Krok po kroku z Robertem Sową" odbyła się w środę 27 kwietnia, w Restauracji N°31 przy ul. Nowogrodzkiej 31 w Warszawie.

Spotkanie poprowadził Paweł Loroch, dziennikarz i ekspert kulinarny. Rozmawiał z Robertem Sową dla kogo przeznaczona jest jego najnowsza książka i czy każdy może gotować jak mistrz. Na premierze pojawiło się wielu znanych szefów kuchni, m.in. Teo Vafidis, Jerzy Pasikowski, Łukasz Konik, Tomasz Pawlusek i Jan Kuroń. Spotkanie swoją obecnością uświetniła również Hanna Bakuła, pisarka i malarka. Nie zabrakło także dziennikarzy, blogerów i fotoreporterów. Wszyscy goście mieli okazję posmakować wyśmienitych autorskich potraw i deserów Roberta Sowy.

Fot. Krzysztof Jarosz / Epoka dla Edipresse Książki
Informacja prasowa

Powrót strony głównej galerii zdjęć
Aneta i Jan Kuroniowie
Jerzy Pasikowski, Robert Sowa i Łukasz Konik
Publiczność
Robert Sowa
Robert Sowa i goście
Robert Sowa i Hanna Bakuła
Robert Sowa i Paweł Loroch
Robert Sowa
Scena
Teo Vafidis
Powrót strony głównej galerii zdjęć

Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat