Premiera książki Lary Gessler "Słodki zielnik Lary"

Uroczysta premiera książki Lary Gessler "Słodki zielnik Lary" odbyła się w środę 21 września w Studio Praga w Warszawie.

Lara Gessler, córka słynnej restauratorki Magdy Gessler, pasję do gotowania odziedziczyła po mamie i tacie - cukierniku. Fachu uczyła się od najlepszych mistrzów w Nowym Jorku, a doświadczenie zdobywała m.in. w restauracji londyńskiego hotelu Metropolitan. Uwielbia eksperymentować, poszukiwać nowych smaków i łączyć tradycję z nowoczesnością. W swojej debiutanckiej książce "Słodki zielnik Lary" prezentuje znane wszystkim zioła, takie jak tymianek, liść laurowy czy kminek w zupełnie nowej roli - dodatków do deserów.

Słodkości według przepisów Lary Gessler mieli okazję spróbować obecni na spotkaniu goście i dziennikarze. Uroczystą premierę swoją obecnością uświetnili m.in. restaurator Piotr Gessler, projektantka Kaja Śródka, kucharka Daria Ładocha, dziennikarz Krzysztof JANKES Jankowski, fotograf Sebasstian Skalski, prezenter Bartek Jędrzejak i inni. Spotkanie poprowadził dziennikarz Mateusz Hładki.

Fot. Krzysztof Jarosz / Epoka dla Edipresse Książki
Informacja prasowa

Powrót strony głównej galerii zdjęć
Lara Gessler
Lara Gessler i Bartek Jędrzejak
Lara Gessler i Daria Ładocha
Lara Gessler i Piotr Gessler
Desery
Kaja Śródka
Krzysztof Jankes Jankowski i Mateusz Hładki
Krzysztof Jankes Jankowski
Lara Gessler
Publiczność
Publiczność
Powrót strony głównej galerii zdjęć

Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat