Ciabatta z szynką parmeńską

Hellmann’s w nowej odsłonie: przepisy na kremowe kanapki
Kanapkowe inspiracje. Wypróbujcie ten przepis.

Ciabatta z szynką parmeńską

Składniki

  • Bułka ciabatta
  • 1 sztuka
  • Majonez Hellmann's Babuni
  • 2 łyżki
  • awokado
  • ½ sztuki
  • szynka Parmeńska lub Schwarzwaldzka
  • 5 plastrów
  • listki roszponki
  • 1 garść
  • kiełki rzodkiewki
  • 1 garść
  • pomidorki koktajlowe
  • kilka sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1
Bułkę przetnij na pół i wstaw na 2-3 minuty do nagrzanego do 200°C piekarnika.

Krok 2
Obie połówki bułki posmaruj majonezem, następnie połóż roszponkę, dodaj plastry szynki, połówki pomidorków oraz plastry awokado. Całość posyp kiełkami rzodkiewki i przykryj wierzchnią połówką bułki.

Fot. Hellmann's
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat