Cukinia faszerowana Insalatissime Rio Mare

Lato zapowiada się pysznie z sałatkami Insalatissime Rio Mare - przepis kulinarny.
W ofercie Insalatissime znajduje się aż siedem niezwykłych kompozycji, łączących niepowtarzalny smak tuńczyka Rio Mare ze świeżymi warzywami i zbożami. Tworzą one zbilansowany posiłek pełen wartości odżywczych.

Dzięki wygodnemu opakowaniu, gwarantującemu świeżość i wyborny smak, możemy zjeść je w dowolnym miejscu i momencie.  Insalatissime Rio Mare nie zawierają ponadto żadnych dodatków konserwujących.

Cukinia faszerowana Insalatissime Rio Mare

SKŁADNIKI

  • 2 cukinie
  • 2 dowolne Insalatissime Rio Mare
  • garść świeżych kiełków: rzodkiewka, burak, słonecznik, rzeżucha

PRZYGOTOWANIE

  1. Cukinie przekrój i wydrąż.
  2. Przełóż do formy żaroodpornej, polej oliwą, dodaj sól, zapiekaj 5-7 minut w temperaturze 180°C.
  3. Po tym czasie dodaj ulubioną Insalatissme Rio Mare do cukinii, w miejsce powstałe po wydrążeniu. Udekoruj kiełkami. Smacznego!

Fot. Rio Mare
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat